5.4 C
Kyiv
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

У центрі Києва майже за 1 млн грн відреставрують пам’ятку архітектури

У Шевченківському районі Києва майже за мільйон...

Члени НАТО сперечаються щодо запрошення України, однак консенсусу немає – Білий дім

Країни-члени НАТО обговорюють надання Україні офіційного запрошення...

П’ятниця в Києві буде холодною: прогноз погоди у столиці на 18 жовтня

Перед вихідними, 18 жовтня, температура в Києві...

Київським дачникам на замітку: городники розповіли ефективний метод вкорінення живців

Новини КиєваКиївським дачникам на замітку: городники розповіли ефективний метод вкорінення живців

У цій статті ми поділимося цікавим рецептом приготування води для вкорінення живців. Цю воду також можна використовувати для поливу саджанців під час посадки або для поливу розсади, коли її висаджують на постійне місце.

Перед тим як розпочати приготування еліксиру для коренеутворення, варто зазначити, що цей метод доволі популярний серед садівників завдяки своїй простоті та доступності.

Для цього нам знадобиться верба. Потрібно нарізати кілька її гілочок. Важливо використовувати дощову воду, оскільки вода з-під крана з хлором для цього не підходить. Набираємо воду в ємність і додаємо туди нарізані гілочки верби.

Пам'ятайте, що важливо дочекатися, коли гілочки пустять коріння. Багато хто не дочікується цього моменту і починає пророщувати живці завчасно, що є серйозною помилкою. Тільки після того, як гілки верби випустять коріння, вода стає придатною для вкорінення живців.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин Києва, Київської області та України.

Джерело: 44.ua

Останні новини