7.1 C
Kyiv
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

США очікують, що Росія здійснить спробу втручання у вибори президента

УкраїнаСША очікують, що Росія здійснить спробу втручання у вибори президента

США очікують, що Росія здійснить спробу втручання у вибори президента
У американському Міністерстві національної безпеки не виключають, що Росія буде намагатися втрутитися в чергові президентські вибори, проведення яких заплановано в країні на листопад 2020 року. З відповідною заявою виступив виконуючий обов'язки керівника відомства Чед Вульф, інформують ЗМІ з посиланням на текст його виступу на зустрічі групи експертів з нацбезпеки в Вашингтоні. Високопосадовець наголосив, що Росія вже здійснила втручання у перебіг виборчого процесу на виборах 2016 року і має намір зробити це знову в поточному році.
«Москва намагатиметься втрутитися у вибори 2020 року, аби посіяти суспільну ворожнечу і підірвати наші демократичні принципи», – зауважив він, додавши, що держслужбовцям будуть надані всі необхідні інструменти для боротьби з російським втручанням. Окрім того, Вульф зазначив, що безпека виборів є пріоритетом для уряду, однак «100-відсоткову безпеку забезпечити все ж нереально».
Як вже раніше повідомлялося, в разі втручання Росії в проведення виборів президента США восени поточного року американський кіберкомандування вже підготувало операцію проти російської політичної і економічної еліти. Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Останні новини