7.1 C
Kyiv
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

«Кадрові військові»: Росія понесла тяжкі втрати на Близькому Сході – Мюрід

Україна«Кадрові військові»: Росія понесла тяжкі втрати на Близькому Сході – Мюрід

«Кадрові військові»: Росія понесла тяжкі втрати на Близькому Сході – Мюрід
Про важкі втрати, які вже не вдастся повернути, в рядах Збройних сил Росії повідомляють інформаційні агентства Близького Сходу. Йдеться про «двохсот» в Сирії. Відзначається, що на сирійській землі загинули відразу шість військових РФ. Зокрема, в це число входять чотири офіцери.
Втрати були зафіксовані на території південного сходу Ідліб. На своїй сторінці в соціальній мережі «Твіттер» відомий російський блогер Ель Мюрид опублікував відео з інформаційним повідомленням. Згідно з оприлюдненою інформацією, крім шести загиблих солдат, також є поранений. У тому числі і представник преси Російської Федерації. Крім того, в соціальних мережах з'явилося уточнення, що спочатку оприлюднена інформація про загибель солдатів РФ на території авіаційних баз в Латакії не є достовірною.
Як відомо, ситуація на Близькому Сході зараз напружена до межі. Особливо ситуація загострилася після того, як один з американських солдатів було вбито на території військової бази США в Іраку. Потім послідувала ліквідація Сулеймані. А слідом і зовсім, на тлі конфлікту США та Ірану, в небі над Тегераном був збитий авіалайнер Міжнародних авіаліній України. Читайте також: У Кремлі заявили, що зміна влади в Україні нічого не змінила в кращу сторону. Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Останні новини